Author Topic: Spider man  (Read 819 times)

Offline Sijamski_Mrmot

• Member
  • MrM, mRm?
    • Beograd, Labudovo Brdo
    • Senseimodels
Re: Spider man
« Reply #15 on: 28-11-2011, 16:10:39 »
Comi,

skroman si nema šta :D

Veruj mi, ova figura ti je itekako dorasla takmičenju :)  uostalom, ne takmiči se čovek samo ako je siguran da će osvojiti medaju?  ;D

Završi ti ovo i donesi, svakako je dovoljno dobra da učestvuje a i zaslužuje da je vidimo uživo!

Mirko

Offline komoras

• Member
  • ScarfaceOne
« Reply #16 on: 28-11-2011, 16:28:51 »
donesi ga makar na izložbeni deo, ova figura zaista zaslužuje da se obelodani široj masi, em zbog svoje egzotike, em što si se odlično snašao sa zadatim izazovima
a zamaskirati tako reljefnu površinu za ravnu liniju prelaza izmedju boja, nimalo nije lak posao
moj predlog ti je da to uradiš uz pomoć tamiya trake i čačkalice, da je namestiš da lepo ulegne u mrežu
pa da zatim isprškaš spojeve lakom, kako bi se zacelili, pa tek onda da isprskaš plavu, kako ne bi podlevala u mrežu
što se tiče postolja, fasadu samo malo ohrapavi srednje grubom šmirglom, kako bi dobilo na teksturi i realnosti
nadam se da sam pomogao svojim savetom i samo polako, bez žurbe, biće ovo itekako figura za takmičenje  :cheers
ScarfaceOne

Offline Comi

• Member
    • Beograd,Dorcol
« Reply #17 on: 08-02-2012, 13:38:28 »
Posle jako puno vremena,iz opravdanih razloga sprecen da maketarim,vracam se lagano za radni sto...
Evo i slika napretka.
Kao i uvek,sledeceg bi znao kako da lakse i bolje radim ali dobro sad...
Ovo je zavrsen rad prskalicom,sada ide ponovo panelizacija,ispravka cetkicom detalja oko ociju,tamo gde mi se pobegla boja,ciscenje washa gde sam preskocio itd...

pozz,
Comi
« Last Edit: 08-02-2012, 13:40:53 by Comi »

Offline Aki

• Member
    • Нови Београд, Бежанијска коса
    • Aki-models blog
« Reply #18 on: 08-02-2012, 14:59:38 »
Мени одлично изгледа, још кад се дораде те ситнице, биће још бољи!

Offline Sandman

• (SrkiRad)
  • Administrator
  • U ime Erbrasha, Chetkice i Beloga Duha, aDmin! :)
    • Beograd, Savski Venac
    • Beogradski Maketarski Klub
« Reply #19 on: 08-02-2012, 15:09:57 »
Već sada izgleda poprilično "završeno"  :super

Reci mi, jesu li pojedini delovi plave senčenje drugom nijansom ili je sve to samo jedna ista nijansa plave ali je reljef ističe na pojedinim delovima (mišići na rukama i nogama, leđa)?

BMK web: http://bmk.ipmssrbija.com BMK on Facebook: http://www.facebook.com/BeogradskiMaketarskiKlub
-----
There's a grey place between black and white, but everyone does have the right to choose the path that he takes
-----
Ecogami - umetnost savijanja ecovanih delova :) (c) Warhawk

Offline Airsuba

• Global Moderator
  • RIP MCA
    • Beograd, Srbija
    • Lift Here! Serbia
« Reply #20 on: 08-02-2012, 15:25:22 »
Vrlo dobro napreduje, skoro gotov  :cheers

U to ime evo trejlera za novi film o Spajdermenu - THE AMAZING SPIDER-MAN http://youtu.be/-tnxzJ0SSOw

Offline Comi

• Member
    • Beograd,Dorcol
« Reply #21 on: 08-02-2012, 15:45:24 »
@Sandman-posle belog primera isla je tamno siva kao preshading,onda svetlo plava pa onda tamno plava i na kraju,izdaleka filter od od te tamno plave,da ubije prelaze...Komplikacija :)

pozz,
Comi
« Last Edit: 13-02-2012, 17:16:33 by Comi »

Offline Comi

• Member
    • Beograd,Dorcol
« Reply #22 on: 13-02-2012, 17:20:29 »
Doslo je vreme i za gradjevinske radove...
Malo sam se igrao sa teksturom,malo sa farbanjem...Mozda sam trebao da idem u neke nijanse sive ali dobro sad...

Gore na glavi orla je git za drvo kojim cu peglati neravninu i neprirodni polozaj ruku...Ideja mi je,pod utiskom ovih dana,malo snega pokrije ovu scenu...Tu i tamo ledenica i eto ;)
Posao super junaka zahteva i tu vrstu neprijatnosti.
Videcemo kako ce to napredovati ;)

pozz,
Comi

Offline Sijamski_Mrmot

• Member
  • MrM, mRm?
    • Beograd, Labudovo Brdo
    • Senseimodels
« Reply #23 on: 14-02-2012, 10:51:34 »
Odličan zidarski posao Comi!

Lepo će se on tu uklopiti! Ovo ti je fenomenalan rad.

Jedino mi se ne svidja ideja sa snegom, razmisli ti još malo o tome... sneg je malo teži za rad i sa njim dosta toga mož da krene naopako (osim ako baš nemaš onu maketarsku smesu za sneg?) i da upropastiš ovako super rad.

Mirko

Offline Kerber

• Global Moderator
  • Kako god da se okrenes, g****a ti je otpozadi...
« Reply #24 on: 15-02-2012, 01:00:24 »
Olican !
Popuni mu pukotinu "na rubu gacerona"...ostalo je veoma dobro. Efekat metalik plave boje me je posebno odusevio.
U radu:

IK-3, USK 1/72
Me.109G-10/U.4/R.3
Me.109G-10/U.4/R.2
He.219A-0