Malo sam radio na pregradnim zidovima, prvo sam uklonio sve što je bilo fabrički na njima, pa sam ih počeo sređivati prema fotografijama. Za početak eva ga skroz zadnji, iza desantnih vrata, tu sam još i vrata " otvorio " jer je na većini fotografija tako... Nakon probi " na suvo " naravno da se ispostavilo da ne odgovara, veće je nego što bi trebalo pa sam morao suziti pregradu. Napravio sam sve što treba, postavio na zid i isti montirao na njegovo mesto na patosu. Izvršio sam probe i sve lepo paše, sada mogu sklopiti polutke trupa, nema ni zazora, tako da je ovde gitovanje izbegnuto....

Nakon toga prešao sam na pregradni zid koji je u desantnom prostoru prema kokpitu.

Na fotografijama se vidi da ovaj pregradni zid ima perforacije, tj udubljenja. To sam rešio na sledeći način: pošto sam se odlučio za bakarnu žicu za izradu tih udubljenja, prvo sam napravio alat za savijanje istih, od čačkalica:

Pomoću ovog alata sam mogao da savijem žicu i dobijem željeni oblik u više dimenzija:

Nakon toga sam te dobijene oblike zalepio na zid prema rasporedu sa fotografija i tim dobio ivice perforacija:

Sad ide popunjavanje između žica prvo super lepkom pa gitom tako da unutrašnjost žica ostane prazna, tako sam dobio udubljenje, tj perforaciju na zidu. Na fotografijama se vidi da fali deo patosa, deo od desantnog prostora do kokpita, taj deo sam isekao, sledi pravljenje vidljive instalacije ispod patosa......

Korišteni materijali su mesingana ploča, bakarne žice, stiren ploče raznih debljina, evergreen stiren profili