I tako...
Četkario ga ja 3 sloja Revell Olive Drab i sivkasta odozdo i načisto ga upropastio i rekao "ćao" četkarenju do daljeg
Jutros izašao iz III smene i lepo produžio do druga Zvonka gde smo pokušali da mu malo vratimo meru, koliko uspešno? rekao bih malo ali nedovoljno tj dosta sam ga upropastio četkicama...
E pa sad, kad sam ga već nazvao "treningom" onda bar da se treniram, pošto nisam prskao ništa AB-om skoro 2 godine odlučio sam da vedžbam na ovome

pri tome donju stranu sam radio mojim starim dobrim Pašeom H single action a za gornju stranu sam, po prvi put u životu uzeo u ruke double action (izvinjavam se zaboravio sam marku, zvonko će dopuniti taj detalj).
Muke tantalove! naviknut na moj stari Paše, nikako nisam uspevao ljudski da naciljam gde tačno prska taj AB i koliko jako treba da doziram boju. Usledilo je brisanje akrila pa jovo nanovo i tako uz kočenje prsta, ali na kraju mislim da sam ušao malo u fazon pa sledeći put će biti i bolje
Zvonko je na kraju malo "doterao" moje vežbanje, pa mislim da će ipak ispasti ok maketa za policu ali ni metar dalje od iste

svejedno, mislim da ću ovom maketom reći zbogom 72jci i nastaviti sa 48icom koja mi se više svidja i gde mi bolje ide

I evo na kraju par slika, 5-6 slojeva različitog umeća i na kraju sloj gloss laka. Sutra mu trpam dekale pa prelazim na sitne detalje, kako god, ima da bude završen da ne bude stalno kako počinjem 5 maketa a nijednu ne završim

Sutra nove slike kad turim dekale...
Mirko