Kampanje > "100 godina srpskog vojnog vazduhoplovstva 1912-2012"
mig-29 academy 1 48 - [gotovo]
matilda:
daklem , posto je sef kampanje dao zeleno svetlo, evo ovako.
pokusacu da nacinim nas mig 29 , najverovatnije u sadasnjem stanju, ali ko zna, mozda mi do kraja dune nesto drugo na pamet.
maketa je naravno akademy , mnogo rezina i malo eceraja, samogradnje ...
maketa je zapoceta pre 2 godine odprilike ali posto tada nisam nesto imao volje da se bakcem sa 48-icama, turio sam je u stek gde je cucala do pre neki dan.
da ne gusim mnogo... slike...
sredio sam prvo moj maketarski svinjac u maketarski sto i bacio zapocetu maketu na sto...
hvatamo se u kostac polako...
stevan
matilda:
odmah i prvi up date...
nije mi se svidelo kako sam zapoceo da pravim HUD , pa sam ogulio sve do plastike na tom mestu, i krenuo iz pocetka.
HUD , rezinski, iz neomega kokpit seta koji ovaj put necu da koristim.
palica je uzeta od neke makete u istoj razmeri koju imam jos od 98 ili 99, i nemam pojma cija je i odakle mi.
mozda je neko i prepozna kao svoj davni rad...
stajni trap je pravi bol da se uglavi, celo sam popodne smirglao i gulio ...
sta da pricam kada je radila smirgla "stotka" i okrugla turpija! :headbang :deadhorse
toliko za sada, pa se vidimo i cujemo uskoro.
saveti i kritike su dobrodosli.
stevan
matilda:
posle nadljuckih napora i 3 produzetka, uspelo mi je da uglavim trapove (kucista) da legnu kako to treba da legne.sad izgledaju fenomenomenalno , i srecan sam ko kuce u cegeru. :super
potom su usledili izduvnici, rezinski, airesovi... :jok
ispostavilo se da delovi bas nesto i ne pasuju pa sam pribegao foliji od ness kafe pa je pasovalo. >:D
malo slika...
tu je i novi ecovani hud :love
polako &laganica, bas uzivancija.
jedno pitanje, ako neko moze da mi potvrdi da nasi avioni vise nisu onako gloss i da su se ofucali malo???
stevan
matilda:
daklem...
polako ali sigurno se blizimo cilju.
maketa je malo blazi uzas, nece nista da legne dok ga ne odeljes, nategnes, ili nesto trece.
posle toga obavezno gitovanje, a nesto me i maleri poterali.
nos da se dotera na meru je bilo smirglacenje na balkonu u 6 rundi,repovi i kucista za ic mamce,rupcage i gitovanje na kilu....
ko me ter'o???
kako god, lepo izgleda za sada, ecovani hud sam uglavio, jos sam poradio na sitnuriji i danas sam je oprao da je spremim za prajmer pa da vidim koliko cu morati jos da se mucim da je dovedem na zeljeni nivo za faarbanje...
evo i malo slika.
nabavio sam i rakete od brassina cika-eduarda i cine se mnoooogooo bolje, ali nemam pojma kako cu se izboriti sada jos i sa tim.
vremena je malo ostalo ali se nadam da cu da uspem.
komentari su dobrodosli, slobodno, ne ujedam :caooo
Sandman:
Nešto mu čudno izgleda nosni deo :-\ Kao da je rezinski radom predebeo u odnosu na nosni deo makete?
Što se tiče ostatka priče, potpuno si u pravu za gitošmirglanje u više tura i za (ne)uklopivost delova...
Pretpostavljam da mu menjaš izduvne lule, pošto one iz kutije samo dok odvojiš od sprua treba da budeš Hudini! Pa još dok ih obradiš od ostataka sprua... :headbang
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version