Ne znam, da li sam u pravu.... ali....
Ova maketa je isuvise ZVEZDASTA... i to na klasicno RUSKI nacin (taman mislis smrt u prahu, a onda te aljkavluk iznervira do ludila)

. U ovom slucaju su imali zicer (sve iskustvene elemente od Dragona, AFV-a, Tamije) i lepo krenuli, a onda kao da je glavni majstor umro, pa dadose doucenom kalfi da zgovnj.... pardon zbrza stvari.
Na prvi pogled - eto sjajno uradjenog 251/b... i onda...
Tockovi kod pravog su pravljeni od presovanog celika tako da detalji (rupe) imaju ulegnuce ka unutrasnjoj strani - gledano s boka ---> na maketi suprotno!

Gume su OK dimenzija ali nekako nivo detalja odgovara vise razmeri 1/72 ---> osovinski vijak je prilicno

cudan u poredjenju sa fotografijama (aman Rusi sto ne pogledaste AFV i Dragon

)
Ventilaciona resetka na nosu je uza nego sto treba

Gusenice su sire nego sto treba....

Nitne i srafovi isuvise diskretni (ne verujte meni verujte fotkama)

Fraovi?! Pa dobro, mogu s hladnom vodom....

Dekali

Eeeeee, sad zar pored onoliko monografija (ja imam bar 3) niste videli registarsku tablicu --> a tako se sa fotografije mogu lepo razaznati brojevi sa onoga iz Jugoslavije....cwrc!

Oruzje ---> Pa zar Mg42 bez alternative?! Ljudi OVO JE RANA VERZIJA @%!@!% i prirodno je da ste dali MG34....
E, a sad ono sto je kod mene zapecatilo sudbinu ove igracke!!!
KOMPLETNO POGRESNA UNUTRASNJOST! Ovi dadose tapacirung i sedista vozaca kao kod kasnih 251/c. B verzije nisu imale onakav vid soski, niti naslone za glavu. Konsultujuci sve raspolozive metode, zakljucih da je mozda, eventualno bio neki koji je doziveo fabricku reparaciju posle `43, pa... ali to nije moja ideja kako treba da izgleda vozilo iz aprilskog rata

...i mogli su napraviti i reljefnu povrsinu kada je rec o vozackoj tabli...

... umesto da daju dekal (proslo je vreme brzih i lakih improvizacija)

Znaci, duplo golo...

Ja rekoh pa ko zeli neka me demantuje... a dok se AFV ili Dragon ne smiluju imam sta da lepim!!!

P.S. Oni koji misle da je jeftin --->.... i misle da se moze popraviti ne cene svoje ruke jer ce ulozeni trud i zamena pojedinih stvari duplo nadvisiti i najskuplji Dragon!
Ili ona stara.... ako zazmurim na svaku gresnu sitnicu koju koju nosi ova maketa, oslepecu!