da budem iskren : koliko sam puta probao pregraditi neke 1/72 figurice u Yugo armiju, i uvijek bez toliko uspjeha da bi se isplatilo slikati......znam koliko je to tesko...probao sam te Airfixove...ali oni su premekani i slabu izlivljeni...ne isplati se...Hät je lepo zaj***o njihov Set Srpske vojske iz WW1..iz njih ne mozes nista..iako si super maketar....kupio sam i neke ceske vojnike iz bijelog metala....imaju te Slemove M 34...ali oni su nekako izvan mjerila...
znaci ako hocemu nesto posteno , trenutno se ne moze.....zbog nedostatka maketa i figure...
ali kao sto neki vec pisali...imas odgovarajuce makete na trziscu kao te topove, Korin T-32, jos neki Ft-17 razne varijante i kamione Praga ....ali nazalost nema Renault_kegresse NC 27, nemas Skodine i Chevroletove kamione..itd...
nisam htio bez veze kritizirati...samo sam zelio Momku (bez pitanja super maketar) konstruktivno pokazati gde bi mogao(ne morao) malo optimirati svoj lijepi rad....
Ok...za Opela mozemo sanjati da smu osvojili neki u prvim danima povlacenja...haha
i sad malo sta se mi stvarno svidalo...onaj oficir u paradnoji odori, lijepi vlakovi itd, lepo izgradene kuce i dosta vise...
LP...nadam se da cu i ja nekad nesto ovako presentirati........vas Franc (trenutno theoreticar/kriticar)