Maketarski Kutak
30-07-2010, 06:21:47 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Galerija maketa clanova foruma "Maketarski Kutak" sa maketama vojnih vozila nalazi se na adresi:
http://s849.photobucket.com/albums/ab57/maketarskikutak2/

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ART Model  (Read 408 times)
drakii
Maketarski Pukovnik

« on: 03-03-2010, 15:39:00 »

Jak 36, jedan od tri, prvi put na trzishtu,iako nije izvorna maketa Art modela, izduvnici od zuboboljskog materijala, kao i lanseri, ostalo nash materijal, vrlo dobro odradjeno, nije bash za najpochetnije pochetnike, ali biva, treba malo shmirle i kita, ali ne mtoliko da ubije volju, dache odlichan rezultat, obratiti paznji na obradu izduvnika da se ne polome izduvni obruchi, ja uspeo, pa jedva zakrpio, panelizacija dosta dobra, preporuchujem udlagu za spoj trupa i krila gde je potrebna velika paznja, kao i za horizontalce, staklich sasvim podnoshljiv, moze da se dopolira, ali trazi malo pasovanja, nije strashno jer je ochigledno, sve u svemu, kada savladash spajanje trupa, ostaje par delova za lepljenje, a bojenje, uputstvo je dato sa tri broja, 36,37 i 38, da birash zuti ili crveni, biram zute, a beshe i onaj, 37, gore sivoplav, dole svetlo plav u Ruskom maniru, toliko je ruzan , da je predivan, avin, mislim, a maketa nije za takmichenje, ali je za jednu chetvorku ( od 1 do 5). Njihov opus je rimejkerski, Bearcat je odlichan, Sworda mi, Ta 152 H jedobra maketa, Aoshime mi, a BV 155 V 3, ustvari V 2 dobra kopija Special Hobbyevog, malo kracheg je trupa, jednodelne elise i najvaznije poklobac kabine je brizgan, nije duvan, ima josh par sitnica, Barbarossa je nedavno uradio od izvirnog modela izuzetno lepu maketu, beshe na MK, ajde da vidimo shta che dalje da uberu, pozdrav
RILE-NS
Maketarski Kapetan

MAKETARSKI FUNKCIONER

« Reply #1 on: 05-03-2010, 23:09:34 »

Drakii prijatelju bas si pravi srpski maketar!

"Hajde sine priznaj da nisi ucio,evo necu ti ništa-partijske mi knjižice-bog mi je svedok!"-BOSA
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: