vidi retorickog pitanja??? mislim da ovde svi sibaju po nekim satlovima pa ajde i ja se upisem

sad, neko je video vise a neko manje maketa a ni maketara ne cini ono sto je video nego sto je napravio da valja i da bude.
necu da kazem da nema lepih maketa koje se dobiju iz nekih shLb kitova pa stvarno ispadnu odlicno.
sve bi ovo trebalo da bude subjektivno pa da se kaze sta je to sto vam se nikako nje svidelo i zasto vam se nije svidelo , a ne ko je video a ko nije video i tome slicna naterivanja.
ima ovde iskustva 350 godina, niko nije rekao da nema
ima ovde i nas malo zelenih manje ili vise pa neka ,neka svako kaze zato ono sto mu se nije svidelo, i da ostane na tome.
mozda stogod i naucimo novoga
evo ovako a ako gresim , opet kazem ima iskusnijih pa neka me isprave.
mislim da je to bio "mini craft" u 72 valda prvi brizgani f 117 a
ovako: klinja sam bio ali se secam i mislim da ga imam kuci negde u nekoj prasnjavoj kutijetini , maketa ima je pola kile, zestoko predimenzionisana ali ne toliko po duzini koliko po sirini i visini.
konturna tacnost??? ni u prici
stajni trapovi isti pa ni nalik
raspored panela jos malo pa ko na jumbo jet-u
kokpit, nije vredan pokusaja, staklo-armirano od tenkova pa jos u zelenkasto ofarbano da deluje svemirski.
fujimi , mig 29 a je komican onako sav zakrzljao, stvarno je najruznija maketa koju sam video, ako nista drugo ono kako je to jedna gadna reprezentacija jednog lepog aviona.
mini hobi models SU 27 u 48,poruznjeni i upropasceni neuspeli pokusaj kopiranja akademca
bacene pare- mig 23 hasegawa 33evra a u pozitivu???!!! kako sam samo srljao i naseo, kako sam bio razocaran, tako sam isto naseo i na su 30 od zvezde, ovu zadnu cu da poklonim ko god hoce da je uzme,njegova je.
ima uzasa ali je ipak taj f 117 kraj svih prica.