Za nase Messere nisam nesto strucnjak, al' naglasi mu na nosu uzduzni preklop po samoj uzduznoj osi iza prstena za hladnjak za ulje do poprecnog panela ispred kabine, na poklopcu motora/naoruzanja...To su u stvari sarke , jer su mu se paneli tako otvarali - na gore. Takodje - felne...ako su kod nemackih bile gloss crno, dal' smo ih mi prebojadisali? 'Ajde za noge trapa, nasi su ih u muzeju u plavo farbali (kao donjake krila), al' cini mi se da su felne crne. Ali, dal' je tako bilo u jedinicama? Gde je bio ovaj avion pre no sto je dospeo u nesposobne ruke , da ga prodaju...jedan od dva u svetu, a cuo sam da jos ima i motor u resursu....Mada, bolje da je otisao tamo gde ga paze nego da truli k'o FW i Fiat i silesija aviona u nasem depou/muzeju. Ajde da ne idem daleko.
I , opet kazem, ne znam za te detalje ali, jesmo li mi farbali trimere u boju kamuflaze ili su trebali da budu tamno crveni, kao kod Nemaca...
Kad ga vec reprezentujes Amerima, da bude tip-top. Pogledaj jos malo reference, pa ga bas doteraj k'o mladu za udaju.
Ja na zalost, nemam o njima skoro nista pa ti tu ne mogu pomoci.
Inace, rad je u tvom fazonu - cisto i uredno.
Tu nema sta da se doda.
Odlicna maketa !
Pozz !