Pre svega, da se svima javim opet, ovo ce biti moj prvi rad na ovom sajtu koji cu prezentirati,jer smatram, da je ovaj deo foruma jako zapusten, i da vredi pokusati barem da se on malo ozivi! Time pozivam kolege, narocito godday da mi se pridruzi i on neki svoj rad prezentira!(f430, ako se ne varam). Do sada sam napravio 4 formule, i 4 sportska auta, nesto sa vise nesto sa dosta manje uspeha, radjeni na brzinu, bez potrebne opreme i sa cetkicama, medjutim svaki pocetak je pocetak, i meni su oni jako dragi, onda sam uzeo da se usavrsavam malo na avionima, da bih se sada zbog ogromnog steka formula koji imam, vratio na njih!
Dosta o uvodnoj opstoj prici, sad malo o samom autu.
Vozen je od strane M.Schumacher-a i Eddi-a Irvine-a tokom 1997. godine sa sasvim solidnim uspehom, u jednoj od najuzbudljivijih godina, kada je poslednja trka sampionata odlucivala o pobedniku gde je pre starta trke sumi imao bod prednosti u odnosu na hil-a, i kada je MSCH diskvalifikovan iz celog sampionata jer je probao da izbaci Vilneva i sebe i time osvoji titulu, sto mu nije uspelo, pa je Vilnev u Williams fw19,osvojio titulu! Takodje u skorasnjem planu su mi da uradim i ta 2 bolida MSCH-a i Vilneva ali polako.
Odlucio sam se da radim Irvine-ov auto zato sto imam 2 ovakve makete, pa mi je ovo pre nesto kao da probije led, da se usavrsim za Sumijev auto...nesto sam vec uradio, zalepio prednje krilo, deo glavnog tela auta, gume i izgitovao telo bolida...kako rad bude napredovao tako ce i slike dolaziti! Sto se farbanja tice, tu sam u velikom problemu, jer pravi kompresor jos nisam nasao, pa cu farbanje raditi ili sa happy color ili cosmos jarko crvenim lakom, ili sa airbrushom i onom bocom sa propan etanolom, mada je to manje verovatna opcija.
Znam da je ovaj deo foruma zapostavljen, ali se iskreno nadam da ce iskusniji maketari ipak biti u stanju da mi iznesu neku kritiku, predlog ili savet, sta bi oni uradili i na koji nacin

IMG]http://i867.photobucket.com/albums/ab235/Vuksha_Cage/Revell%20F-310B/F310-Brevell124001.jpg[/IMG]

i slika dekala, standardno kvalitetni, sa pojasevima, sto mi se jako svidja!

p.s. evo jos 2 slike same kutije, da vidite sta su nasi dragi carinici

D:)odradili sa kutijom(lepio sam je pola sata i proveravao delove, u strahu da ce nesto ispasti i da cu nesto izgubiti...

gume kacim ujutru, kad na njih budem polepio sve decale.