Maketarski Kutak
09-09-2010, 16:58:24 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: 05.09.2006. forum "Maketarski Kutak" poceo je sa radom...
Dobrodosli! Wink

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Gde da kupim?  (Read 689 times)
kapetan
Maketarski Regrut
*

« on: 28-05-2010, 17:03:45 »

Moj sin ima 5 godina i lud je za avionima. najomiljeniji mu je Spitfire. Ja se kanim da mu ga mapravim ali bih pre toga zeleo da mu kupim neki gotov model kojim bi mogao da se igra. On vec ima par, nazovi maketa, neke firme Pilot Sky. Ako neko moze da mi kaze gde bi u Beogradu mogao da mu kupim gotov Spit za igru, naravno klasicni model MK. Hvala unapred!
Kerber
Global Moderator
Maketarski General

Kako god da se okrenes, g****a ti je otpozadi...

« Reply #1 on: 29-05-2010, 19:40:00 »

Za BG ne znam, al' ksanije probaj ovde...imaju gotove makete...i Spita, naravno...a i cena nije nesto...
http://www.hobbylinc.com/htm/mrc/mrc37256.htm

Pozz !

U radu:
F4U-5 Corsair
IK-3, USK 1/72
Me.109F-4/trop
Me.109G-10/U.2/R.3
lord sir giga
Maketarski Pukovnik

Ko nas takne smesta je na..bo

« Reply #2 on: 29-05-2010, 20:55:32 »

Imas u IDEA prodavnici na Novom Beogradu neke gotove maketa, e sad da li sigurno ima spita neznam, isto imas u TC Imago kod trga Nikole Pasica, prekoputa kompanije Vecernje Novine

Sini Munjo, Udri Grome-Spali Skota
Velike nevolje u Maloj Kini
Monthy Python
Maketarski Narednik

« Reply #3 on: 29-05-2010, 21:46:19 »

Tacno preko puta Orla i Depoa na Bulevaru Kralja Aleksandra, postoji mala knjizara (tacno izmedju zgrade opstine Zvezdara i zgrade Elektrodistribucije/Trudbenika) gde se prodaju gotovi avioni.  Video sam Spita, MiG-3, i nesto novijih mlaznjaka.  Udji i proveri. Pozdrav,
zamorano
Maketarski Kapetan

« Reply #4 on: 30-05-2010, 13:22:09 »

Od onoga što sam gledao, najveći izbor aviona (a čini mi se baš ti što si pomenuo, Sky nešto) su imali u Mamutu u Sremskoj. Sad, da li je bio Spitfire, ne sećam se, moguće da jeste. Najviše ima ovih modernih američkih, ali bilo je dosta i ruskih, MiG-ovi (MiG-3, kineski MiG-15 sa onom zlom maslinastom kamuflažom, MiG-ova 29 kol'ko hoćeš itd.) i poneki putnički. Cene su, ako se dobro sećam, bile oko 700-1000 din.
kapetan
Maketarski Regrut
*

« Reply #5 on: 03-07-2010, 15:41:15 »

Pokušao sam da naručim sa sajta koji mi je Kerber preporučio ali oni ne vrše isporuke u Srbiju, bar tako kažu. Dajte neki link sa koga je moguće naručiti gotove plastične modele i još pitanje, dali je moguće naručivati a da nije devizni račun već klasičan dinarski za koji posedujemo visa karticu?
erik
Maketarski Regrut
*

« Reply #6 on: 05-07-2010, 13:43:55 »

Airfix, ima makete koje se sastoje od svega par delova, koje nije potrebno farbati ni lepiti dekale. Ako ti to odgovara video sa da to imaju u Golsvortijevoj ulici, 'Papir color' ako se ne varam.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: