Maketarski Kutak
09-09-2010, 17:22:27 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Galerija maketa clanova foruma "Maketarski Kutak" sa maketama vojnih vozila nalazi se na adresi:
http://s849.photobucket.com/albums/ab57/maketarskikutak2/

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Su-22M4/R "Desert Shield"  (Read 554 times)
PELE
Maketarski General

« on: 31-05-2010, 22:14:14 »

Juce kupih ovu maketu juce na takmicenju...

Radi se o Poljskom proizvodjacu, Mastercraft. Imao sam prilike da vidim F-16, Iskru, MiG-19 od pomenutog proizvodjaca i mogu reci da im je Sukhoi "serija" (Su-17,20,22) najkvalitetnija. Maketa nije preterano skupa, svega 7e.

Prvo sto me je privuklo kod ove makete jeste lep boxart i Iracke rondele...  Tongue prosto nisam mogao da odolim, a da je ne kupim! Pakovanje je veoma cvrsto, napravljeno tako da ramovi taman stanu unutra.

Odusevila me je sastavnica u boji, koja je detaljna i jednostavna. Maketa je izlivena na 3 rama (dva velika, jedan mali sa tankovima) + 1 prozirni deo. Plastika je dosta kvalitetna ali neki delovi su "musavi". Jos nisam poskidao delove sa rama tako da ne znam kako se maketa uklapa.

A sada cu pustiti slike da govore umesto mene, mislim da su one najvaznije.  Smiley

Za par dana cu napraviti detaljnu recenziju makete Su-20, koja je po meni mnogo lepsa od ove.

Pozz

oddball
Maketarski Pukovnik

« Reply #1 on: 31-05-2010, 22:20:04 »

Dobro je da je nisam kupio iako je jako malo falilo posto je imam u pakovanju Istern Ekspresa. Ali sam zato kupio eceraj za isti, a odavno mi je stigao rezin od NeOmege. Ne bi bilo lose da se ti i ja dogovorimo da pocnemo paralelno da radimo i kacimo progres na kutku. Sta mislis o tome?

"It's time to kick ass and chew bubble gum! And i'm all out of gum!"
- Duke Nukem

Ich been klugscheisser!
PELE
Maketarski General

« Reply #2 on: 31-05-2010, 22:27:13 »

Ne bi bilo lose da se ti i ja dogovorimo da pocnemo paralelno da radimo i kacimo progres na kutku. Sta mislis o tome?

Odlicna ideja!

Samo sto bih ja krenuo da radim Su-20, nadam se da nemas nista protiv, taman da ne budu dva ista...  Cheesy

UrbanKnight
Maketarski Narednik

« Reply #3 on: 01-06-2010, 00:38:52 »

Dobra je, imam je u shteku 

Gde lubenica prodje, teško šljiva zakrpi.
lord sir giga
Maketarski Pukovnik

Ko nas takne smesta je na..bo

« Reply #4 on: 01-06-2010, 13:32:20 »

Ti si izgleda uzeo onu kutiju koju je Sezan gledao,ali nemari sve to prekrije boja.
Pitanje je jedino kakvi su dekali, odnosno njihov kvalitet, posto je raznolikost u svim kutijama Masterkraftovim.

Sini Munjo, Udri Grome-Spali Skota
Velike nevolje u Maloj Kini
oddball
Maketarski Pukovnik

« Reply #5 on: 01-06-2010, 15:33:01 »

Odlicna ideja!

Samo sto bih ja krenuo da radim Su-20, nadam se da nemas nista protiv, taman da ne budu dva ista...  Cheesy
Ja sam bas mislio da budu dva ista Smiley Kreni ti sa 20icom pa cemo se dogovoriti kada prodje ispitni rok da krenemo paralelno Smiley

"It's time to kick ass and chew bubble gum! And i'm all out of gum!"
- Duke Nukem

Ich been klugscheisser!
dusko
Maketarski Pukovnik

« Reply #6 on: 02-06-2010, 09:50:14 »

Pele lep pazar si napravio i ja sam hteo nesto od tih Suhoja ali kasno sam stigao ,kakvi su ono dodaci koje si kupio da li je to kokpit posto fabricki deluje malo siromasno?

PELE
Maketarski General

« Reply #7 on: 11-06-2010, 11:06:50 »

@dusko : Izvini sto ti ranije nisam odgovorio...

Ti dodaci su za MiG-15, rezinski kokpit + sediste i Extratech eceraj.

Pozz

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: